jueves, 8 de marzo de 2012

Musicals catalans

Finalment, com ja vaig dir acabaré explicant els musicals catalans que he vist durant aquests anys. Explicaré tres tipos de musicals, que són: Geronimo Stilton i Cop de Rock. Tres musicals amb cada una, d'un tema i historia diferent.

Geronimo Stilton és un musical practicament per nens petits, però que alhora els adults fins i tot també ho poden disfrutar, perquè és una historia basada en un ratolí anomenat Geronimo en el que viatge a un regne, el "regne de la fantasia" i on allà li succeixen un seguit d'aventures per poder sortir del regne on ha anat, allà coneix a diferents personatges que l'ajuden a proposar-se el que ell vol i necessita. Per mi, aquest musical al veure del tema que tractava em va semblar que podria arribar a ser molt infantil, pero finalment vaig veure que era un musical molt ben fet, ja que aconsegueixen que fins i tot els adults en disfrutin de la historia. I la vestimentatambé ajuda molt en aquest tipus d'obra i les cançons també estan molt ben treballades.


Cop de Rock és una obra basada en l'amor, els personatges principals són en Roc: un noi de la banda del grup "Cop de Rock", molt guapo i molt entregat per la música i la Lluna: una noia molt entregada per l'altre gent. Aquesta historia tracta d'aquest grup de música format per en Roc i dos amics més.En una de les seves actuacions, coneixen a un grup de noies de les Terres de l'Ebre que han pujat a l'Empordà per celebrar el comiat d'una d'elles: la Lluna. L'amor surgeix entre alguns dels membres dels dos grups i a partir d'aquí comença una història d'amor, desamor, aventures i sobretot de segones oportunitats. Aquest musical, és un dels que em va agradar més, ja que es una història molt ben creada, amb cançons de grups molt coneguts: Els Pets, Sau, Lax'n' Busto, Gossos, Sopa de Cabra... i amb uns efectes molt espectaculars.



No hay comentarios:

Publicar un comentario