miércoles, 14 de marzo de 2012

Videotutorial

Aquí us deixo el vídeo del meu videotutorial, en què es pot veure com ensenyo a fer la massa de creps i tres tipus diferents de creps (xocolata, sucre i normal) que podem arribar a fer d'una manera molt fàcil.

martes, 13 de marzo de 2012

Treball comicbook

En aquest enllaç hi podreu veure, l'exposició que vaig fer del treball sobre el còmic "María y yo", un llibre molt interessant en que veus la vida des de un altre punt de vista.
Sinopsi: Aquest còmic explica la vida d'un pare i la seva filla de 12 anys, la qual té autisme i en aquest llibre ens explica un dels viatges que van fer a Canàries i a més a més, el pare durant aquest viatge també ens intenta explicar les qualitats i el dia a dia de la seva filla.
Valoració: La meva valoració cap a aquest llibre es molt bona perquè m'ha fet veure coses sobre l'autisme que no sabia i a més a més, la història com que està basada en fets reals, doncs m'ha impactat bastant i en aquest còmic penso que també està molt ben reflexada la vida del pare i la filla, i sobretot el dia a dia en que viu la María.
Treball sobre el comicbook

jueves, 8 de marzo de 2012

Musicals catalans

Finalment, com ja vaig dir acabaré explicant els musicals catalans que he vist durant aquests anys. Explicaré tres tipos de musicals, que són: Geronimo Stilton i Cop de Rock. Tres musicals amb cada una, d'un tema i historia diferent.

Geronimo Stilton és un musical practicament per nens petits, però que alhora els adults fins i tot també ho poden disfrutar, perquè és una historia basada en un ratolí anomenat Geronimo en el que viatge a un regne, el "regne de la fantasia" i on allà li succeixen un seguit d'aventures per poder sortir del regne on ha anat, allà coneix a diferents personatges que l'ajuden a proposar-se el que ell vol i necessita. Per mi, aquest musical al veure del tema que tractava em va semblar que podria arribar a ser molt infantil, pero finalment vaig veure que era un musical molt ben fet, ja que aconsegueixen que fins i tot els adults en disfrutin de la historia. I la vestimentatambé ajuda molt en aquest tipus d'obra i les cançons també estan molt ben treballades.


Cop de Rock és una obra basada en l'amor, els personatges principals són en Roc: un noi de la banda del grup "Cop de Rock", molt guapo i molt entregat per la música i la Lluna: una noia molt entregada per l'altre gent. Aquesta historia tracta d'aquest grup de música format per en Roc i dos amics més.En una de les seves actuacions, coneixen a un grup de noies de les Terres de l'Ebre que han pujat a l'Empordà per celebrar el comiat d'una d'elles: la Lluna. L'amor surgeix entre alguns dels membres dels dos grups i a partir d'aquí comença una història d'amor, desamor, aventures i sobretot de segones oportunitats. Aquest musical, és un dels que em va agradar més, ja que es una història molt ben creada, amb cançons de grups molt coneguts: Els Pets, Sau, Lax'n' Busto, Gossos, Sopa de Cabra... i amb uns efectes molt espectaculars.



miércoles, 7 de marzo de 2012

Treball projecte

Aquí us deixo l'exposició del meu projecte, on el meu tema principal d'aquest treball són els musicals. Un tema que m'agrada molt.
Treball sobre el projecte

viernes, 2 de marzo de 2012

Qüestionari sobre el videotutorial

  1. Com titularé el meu videotutorial? Creps.
  2. Em cal posar un subtítol? En cas afirmatiu, quin? He decidit que no en posaré cap.
  3. Què ensenyaré a fer?  Creps de xocolata, de sucre i normals.
  4. Tenint en compte que en el videotutorial cal que hi hagi, com a mínim, dues parts ben diferenciades, la demostració i l'explicació, quin contingut hi haurà a cada part? Doncs primer ensenyaré les creps que tinc pensat fetes i després explicaré com les he fet.
  5. Quan ho enregistraré? Entre aquesta setmana i la següent.
  6. És a l'exterior? Hi haurà molt soroll? No serà a l'exterior i intentaré que hi hagi poc soroll.
  7. Què faré per aconseguir la màxima qualitat d'imatge i de so possible? Gravar a un lloc on hi hagi bona il·luminació i un soroll adequat.
  8. Quina càmera utilitzaré? Una sony.
  9. Em cal l'ajuda d'algú? De qui? Si, d'algun amic o familiar que m'ajudi a gravar-ho.
  10. Hi posaré música? Quina? D'on la treuré? No ho tinc del tot clar, però si la poso serà alguna adequada amb el contingut del que exposo i la treure de l'ares.
  11. Què posaré als crèdits? La persona que m'hagi ajudat a gravar, el meu logo, el meu nom...
  12. És bona idea incloure la URL del meu bloc als crèdits del videotutorial? Si, perquè així la gent pot visitar el teu blog sempre que vulgui.