martes, 22 de noviembre de 2011

Fotoreportatge

Tinc pensat que en el meu fotoreportatge faré diverses fotos de dos obres que es fan aquest cap de setmana en el teatre de Pineda de Mar, ja que el teatre és una de les coses que més m'agrada fer i sobretot veure com s'interpreta.
Una de les obres és un tipus de musical que es diu: Jordi & Edu amb un noi que toca el piano i l'altre que és el cantant en què canten cançons compostes per altres grups i algunes inventades per ells i surten algunes persones ballan i fins i tot algunes que també canten.
I la segona és una obra feta fa poc a Barcelona que es diu: Planeta Eso  i com que ja l'he vist i em va agradar bastant també tinc pensat fer fotos ja que es tracta de la vida dels adolescents amb escenes força divertides, amb algunes cançons i només amb dos noies, poden fer diferents papers i molt ben interpretats.

                                                              JORDI & EDU
PLANETA ESO

Les intel·ligències múltiples

Es tracta de diferents intel·ligències, en concret unes 9 en què les persones les tenim desenvolupades de maneres diferents a altres.


El tema del que es tracta el meu treball, es sobre els musical i crec que la relació més apropiada és el musical, ja que tracta de la capacitat de produir i apreciar ritmes, tons i timbres i la valoració de les formes d'expressió musical.

martes, 15 de noviembre de 2011

Qüestionari sobre el projecte creatiu

  1. Sobre què/qui estàs fent la recerca al teu bloc? Sobre els musicals
  2. Perquè creus que pot considerar-se art? Perquè l'art estudia les diferents disciplines i els musicals per mi en són una de les disciplines que té.
  3. Què faràs com a projecte creatiu? Explica-ho detalladament. De moment, tinc pensat intentar grabar algun musical que d'aqui poc vagi a veure i fer algunes entrevistes als principals actors i que intentin explicar que en treuen de la música. I una altre cosa, seria agafar diferents fotos de tots els musicals que he vist i fer algun tipus de collage.
  4. Quines tècniques i/o materials et fan falta? Principalment només una camàra.
  5. Necessites que algú t'ajudi? Qui? Si, alguna amiga o familiar.
  6. Quin títol tindrà la nova creació? ELS MUSICALS!
  7. Podràs portar la teva creació a l'exposició oral? Si.
  8. Com registraràs el procés? En video o fotografia? En vídeo, ja que tot ho faré amb la camàra.
  9. Quan creus que tardaràs en fer-ho? Bastant, ja que haig d'anar a veure un musical i saber quines preguntes fer als actors.
  10. Quins dies ho faràs? Un serà el dia que vagi a veure el musical i els altres, els dies que tingui temps lliure per buscar fotos dels musicals que he vist.
  11. Pots fer alguna part del projecte a l'escola? Si, buscar les fotos.