lunes, 28 de mayo de 2012

Tires còmiques

Aquí us deixo les tres primeres tires còmiques, amb tres "xistes" diferents. El personatge que surt a cada tira, és el meu personal i és un núvol que es diu: STORMY!




miércoles, 9 de mayo de 2012

Els drets d'autor

En aquesta entrada explicaré una mica una classe que vam fer un dimecres de VIP al qual vam estar parlant dels problemes i les causes dels drets d'autor.
Durant la classe i un cop acabada, vaig arribar a la conclusió de que es normal que cada autor tingui el dret de decidir que volen fer amb la seva creació, però no trobo gens injust que una altre persona la vulgui o necessiti per algo, ja que és una forma en què més gent ho pot veure o escoltar i ajuda al creador a l'hora de vendre. Ja que avui en dia moltes persones i sobretot nens i nenes de la nostre edat escoltem molta música i és una manera en què es coneix més la música de la persona que la creada. 
I el fet de que tu vulguis penjar un vídeo el youtube si que trobo normal que hi hagin més problemes, però alhora també penso que gràcies a la gent que penja música de fons d'altres autors o coses similars, gràcies a ells també tenen més popularitat.