miércoles, 19 de octubre de 2011

Musicals espanyols

Primer de tot en comptes de parlar de tots els musicals de cop, ho faré per parts i començaré amb els musicals espanyols.Així que els musicals espanyols que he vist són: Grease i Mamma Mia a Barcelona. Els dos són obres basades igual que la pel·licula però que al moment de ball i cant fan que sigui més emotiu i que no t'aburreixis en cap moment ja que són dos histories d'amor que han tingut molta fama i gran expectació.


Grease és una historia en què un noi anomenat Danny i una noia  anomenada Sandy es coneixen durant l'estiu i tenen una petita historia, però al moment de tornar a estudiar ho deixen ja que en principi tampoc s'han de veure més, però justament la noia s'apunta en el institut on va el noi i ella no ho sap i allà comença tota la historia i al final per suposat acaben els dos junts.


Mamma Mia és una historia en que la filla anomenada Sophie que és la protagonista té pendent casar-se, però ella vol convidar el seu pare ja que mai l'ha conegut i sense volguer ha convidat a tres possibles pares on la seva mare havia tingut una relació amb cada un i aquí és un comença tota una historia en que la filla intenta conèixer a cada un dels homes que ha convidat i intentar aclarir quin seria el seu pare de veritat i en canvi, la mare de la filla intenta no fer cas d'aquesta situació i al final la historia acaba amb el casament de la mare amb un d'aquests tres homes al qual mai havia oblidat i la filla acaba casant-se però en un lloc més desitjat per la parella.

jueves, 13 de octubre de 2011

Els musicals

Primer de tot,us explicaré una mica de que es tracten els musicals,que son una forma de teatre que combina música, ball i diàlegs. El contingut emotiu de la història (humor, amor...), així com la pròpia història, és transmessa mitjançant les paraules, la música, els moviments i els aspectes tècnics de l'espectacle com a una unitat integrada.
A partir d'aquesta definició de sobre el que significa la paraula musicals,aniré explicant diferentes obres musicals que he anat a veure al qual explicaré una mica sobre el tema en què anava,però en concret un dels musicals que més us explicaré serà Cop de Rock que és un dels que m'ha agradat més de tots els que he vist.